Bier van de maand

Deze maand stellen we ‘Ben’s Strong Blond’ aan jullie voor als bier van de maand 🍺. Een prachtig Belgisch bier van Brouwerij Anders 👌.
Met een alcoholpercentage van 8% is het een zwaarder bier, maar toch goed doordrinkbaar 😁. Bovendien wordt dit bier ook als aperitief gedronken 😋.

Dit bier is een schoolvoorbeeld van een zwaar blond bier: relatief zwaar in alcohol maar door een perfecte dosering van verschillende hoppen komt de smaak strakker en droger over.

Vraag ernaar in onze winkel!

Ben's StrongBow

Ginette Blanche

Eén van mijn favoriete crafted beers is de Ginette Blanche 🍺, gebrouwen door brouwerij la Binchoise. Het is een lichtjes zurig en kruidig witbier van 5°. Je proeft duidelijk citrus 🍋, koriander, steenfruit en abrikoos. Een heel frisse dorstlesser en een ideale doordrinker 😋!

Tank 7

Een lekker stevig bier 🍺 met een uitgesproken hoppige bitterheid en aroma’s van pompelmoes, dat is de Tank 7 😊! Dit crafted beer is misschien wel het bekendste van de Amerikaanse markt ️. Zeker het proberen waard! Zeg maar dat Rik het gezegd heeft 😉.

Tungri Blond

De Tungri Blond heeft een opvallend fijne pareling en een evenwichtige lichtjes bittere smaak 😋. Het bier is bovendien heerlijk fris maar met 7.5° alcohol toch ook wel een vrij stevig bier 💪. Een crafted beer naar mijn smaak 😉!

Tungri Blond

Viven Smoked Porter

De Viven Smoked Porter 🍺, een uitstekend crafted beer van eigen bodem 😊! Bovendien is deze West-Vlaamse bittere porter een héél speciaal bier 🍺 met toetsen van turf en leder, een mokkageur en uitgesproken gerookte mouten 😲. Ik beaam het, het is de moeite 😁! Vraag ernaar in onze winkel!

Viven Smoked Porter

Viven Smoked Porter

De Viven Smoked Porter 🍺, een uitstekend crafted beer van eigen bodem 😊! Bovendien is deze West-Vlaamse bittere porter een héél speciaal bier 🍺 met toetsen van turf en leder, een mokkageur en uitgesproken gerookte mouten 😲. Ik beaam het, het is de moeite 😁! Vraag ernaar in je Prik&Tik-winkel

Nog meer bieren ontdekken? Bezoek onze winkel ;).